Amasya DSYB - Amesia Et Ürünleri

Amesia Gıda, Amasya DSYB üye işletmelerinde beslenen sağlıklı erkek danaları Amesia Markası ile et ve et ürünlerine dönüştürerek elde ettiği; Kıyma, Kuşbaşı, Bonfile, Antrikot, Kontrfile, Osso Buco, gibi taze ve dondurulmuş etleri ve aynı zamanda Sucuk, Kavurma, Pastırma, İşkembe, Paça ve Yaprak Döner gibi et ürünlerinin satışına devam edilmektedir.

Sağlıklı erkek danaların seçilmesi ve son ürün olarak satışına kadar olan tüm süreç Veteriner Hekimlerimiz ve Gıda Mühendislerimiz tarafından titizlikle kontrol edilerek gerçekleştirilmektedir.

Ürünlerimizin izlenebilirliğini sağlamak amacıyla; kesimini yapığımız tüm hayvanların küpe numaraları, ırkı, yaşı, cinsiyeti ve İşletmenin bulunduğu köy kayıt altına alınıp üretim bilgileri talep eden tüm tüketicilerimize sunulmaktadır.

Amesia Perakende Satışını; Merzifon İlçesinde 4 adet satış yeri, Gümüşhacıköy İlçesinde 1 adet satış yeri, Hamamözü İlçesinde 1 adet satış yeri, Amasya merkezde 1 adet satış yeri olmak üzere toplamda 7 Amesia Mağazasında gerçekleştirmektedir. Özel İstek Okulları ve Hastaneleri, Atatürk Orman Çiftliği gibi yirmiye yakın ulusal firmaya soğuk zincir şartlarında ürün sevkiyatı yapmakta, Ayrıca Kendi web sitesi (www.amesia.com) ve Online satış kanallarından (Pazarama, Hepsiburada, Trendyol ve Amazon) ürün satışlarına da devam etmektedir.

Amacımız Amasya DSYB üye işletmelerinde yetiştirilen sağlıklı besi danalarını piyasa fiyatlarının üzerinde, optimum kesim şartlarına uyarak satın alarak hem üreticilerimizin daha fazla gelir elde etmelerini sağlamak, hemde “ÜRETENDEN TÜKETENE” sloganıyla tüketicilerimizin uygun fiyatlı, güvenli, kaliteli ve takip edilebilir et ve et ürünlerine ulaşabilmelerini sağlamaktır.

“Geleceğin İçin Üret Türkiye…”