Amasya DSYB Dana Kesimlerimiz Devam Ediyor

Amesia Et ürünleri, Amasya DSYB üye üreticilerinin işletmelerinde yetiştirmiş oldukları sağlıklı erkek danalardan elde edilmektedir. Besi danalarımız, Veteriner Hekimlerimiz tarafından kesim öncesi sağlık muayenesinden geçirilmekte ve aşı takvimi kontrol edilerek kesime sevk edilmektedir.

Kesimler, tebliğe uygun şartlarda, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından denetlenen kesimhanelerde ve hijyenik koşullarda yapılmaktadır. Kesimi gerçekleştirilen danaların işletme numarası, üretici adı, köy adı, küpe numarası gibi bilgileri kayıt altına alınarak üretimin takip edilebilirliğini sağlamaktayız.

Karkaslarımız kesimhanenin soğuk hava depolarında +4 derecede 24 saat dinlendirilmekte ve Veteriner Hekimlerimizin onayıyla frigofirik araçlarla et işleme entegre tesisine gönderilmektedir.

Koruyucu atmosferde paketlenen taze ve dondurulmuş etlerimiz; kendi mağazalarımızda satılmakta, bölgemizde toplu tüketim firmalarına, İstanbul’da bulunan özel okullar, hastaneler ve ilimiz dışında bulunan anlaşmalı firmalara soğuk hava araçları ile sevkiyat yapılmaktadır. Ayrıca online satış kanalımız www.amesia.com üzerinden hizmetlerimiz devam etmektedir.

Amacımız Amasya DSYB üye işletmelerinde yetiştirilen sağlıklı besi danalarının piyasa fiyatlarının üzerindeki fiyatlarda kesimini yaparak üreticilerimizin daha fazla gelir elde etmelerini sağlamak, “ÜRETENDEN TÜKETENE” sloganıyla tüketicilerimizin uygun fiyatlı, güvenli, kaliteli ve takip edilebilir sağlıklı kırmızı ete ulaşabilmelerini sağlamaktır.

Yağsız dana karkas kesim fiyatımız üye üreticilerimiz için 325 TL/Kg’dir.

“Geleceğin İçin Üret Türkiye…”